PERSONLIG UDVIKLING - GÅR GENNEM SIND, KROP & SJÆL
…LYT TIL DIN KROPS SIGNALER…

BEHANDLINGER

Behandlinger hos Free Mind er dybdearbejde i kroppen der frisætter muskulatur og bindevæv. Behandlinger der gør dig mere fri af fysisk smerte og genopbygger smidigheden, der sætter gang i blodgennemstrømningen så det igen bliver muligt for kroppen at optage friskt, nærringsrigt og iltholdigt blod i væv, organer og muskulatur. Fjerner og dræner ophobet mælkesyre, væskeophobninger, affaldstoffer/toksiner i bindevævet. Massage giver en stimulering af det sensoriske nervesystem. Derved opnåes samtidig en mere behagelig tilstand i krop både fysisk og psykisk.

Kroppens sprog

Hos Bodil, massør i Free Mind – er der også rig mulighed for en dialog om hvorvidt og hvilken behandlingsform du har brug for.

Du kan komme med en tilbagevendende smerte ad flere omgange, hvor muskulaturen ikke rigtig vil slippe sit tag, du har ovenikøbet været hos lægen, blevet tjekket på scanninger og diverse tests af hospital og ligende, der siger du ikke fejler noget. Her er det jeg vil tage en snak med dig om, hvordan du ellers trives i dit liv, da vores nervesystem kan samle på så mange ubevidste spændinger, der har det med at spænde ben for vores fysiske og psykiske trivsel og glæde i hverdagen.

Det, du igennem din hverdag i skolen, på arbejde, i familien eller blandt venner samler op i løbet af dagen, gennem dine følelser, syn, høre og lugtesans, har stor indflydelse på kroppens fysik og sindstilstand. Når du ikke lytter til kroppens signaler, er det kroppens måde at gøre dig opmærksom på, den ikke trives. Signaler kan opstå som feks. ømhed i muskler, udslæt, ledsmerter, hjertebanken, urolig mave (tynd eller forstoppet), nervøsitet osv. Kroppen signalerer du skal rette opmærksomheden indad, lytte til hvad din mavefornemmelse siger, det er her du ofte har alle svarene.

Det er her jeg kan hjælpe dig!

Ring ganske uforpligtende og få råd og vejledning om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst. Jeg tilbyder som ovenstående forklaret, dybdemassage men også kombibehandlinger hvor samtalen foregår på briksen, samtidig med du får kroppen masseret igennem. Kroppens smerter hænger ofte sammen med den psykiske sindstilstand, altså hvordan du trives i dit liv. Trives kroppen fysisk og du har det godt, er psyken tilpas og derfor ingen smerter. Har du derimod udfordringer med arbejdstrivsel (herunder også skole og studier), ked af det hed, ensomhed, frygt/angst, mobning, sensitivitet o.a. bliver sindet og dermed nervesystemet presset og det kan resultere i fysiske smerter, hudlidelser, delvis(e) stammen, “lammelser” i tale og bevægapperatet.

Har du svært ved at finde fysiurgisk massør i Vejle, Give, Herning, skal du være velkommen her på adressen, da klienter her i huset kommer fra nær og fjern i forvejen.

Bestil tid på tlf.nr 23403818 – eller mail til bodil@free-mind.dk – eller skriv på messenger.