fbpx

PERSONLIG UDVIKLING GENNEM SIND, KROP & SJÆL
…LYT TIL DIN KROPS SIGNALER…

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk dybdemassage er en massageform der tilpasses den enkelte klient og eventuelle problemer, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur, hvorved muskler og led smidiggøres, giver en bedre blodcirkulation, nerve- og lymfesystemet stimuleres. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet hvor eventuelle skader og smerter kan afhjælpes.

Fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige teknikker, massagen afspænder og giver ro, udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader,og ikke mindst giver det klienten en øget kropsbevidsthed / forståelse for hvorfor problemet er opstået.

Koblingen mellem fysisk og psykisk kropsbevidsthed, optager mig meget, da jeg ofte ser en sammenhæng i hvordan vi generere muskelspændinger i forhold til arbejdsliv/privatliv, hvordan livet leves såvel inde- som udefra kommende forhindringer/problemstillinger i hverdagen.

Jeg tilbyder derfor også kombi behandling, som er en massage og samtale samtidig, eller efterfølgende hinanden, da det ofte giver stof til eftertanke og derved opløser eller lindre smerter på ganske kort tid.

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort